Recreanten

Soms gaat het er hard aan toe. Soms vriendschappelijk. Soms op hoog niveau. Soms een ontspannen matchke. Zowel super-beginners als gevorderden of competitiespelers die op een recreatieve manier willen badmintonnen zijn welkom op de voor recreanten voorziene speelmomenten (zie hieronder). Geen verplichte tornooien of intensieve trainingen, wel gezellig onder ‘ons’ op wisselend niveau badmintonnen.

Recreantenstatuut

Wie aansluit als recreant heeft het recreantenstatuut. Dit houdt in dat je mag meedoen aan alle recreatieve tornooien

Bij deelname aan een officieel tornooi worden recreanten officieel competitiespeler. Als recreant een officiëel tornooi winnen resulteert echter niet in een stijging van klassement! Recreanten mogen niet deelnemen aan competitie. Zodra een recreant éénmaal deelneemt aan een competitiewedstrijd krijgt die recreant automatisch het statuut van competitiespeler. Elke recreant die competitiespeler wordt zal een bijkomend lidgeld moeten betalen.

Proeven van de sfeer?

Als start kan iedereen tweemaal komen proberen / proeven op één van de voorziene speelmomenten. Elke week is er een recreantenverantwoordelijke aanwezig als aanspreekpunt. Na twee keer proberen wordt het lidmaatschap aangevraagd door het inschrijvingsformulier in te vullen en af te geven aan de verantwoordelijke. Na betaling van het lidgeld kan de fun definitief beginnen.

Speeluren volwassenen recreanten + jeugdrecreanten (+16j)

Woensdag

  • 19u30 tot 22u30  (vanaf 16j)

Tornooien

De kalender van de WVBF kan je hier downloaden.